Ervaringen

Reiki 1 cursus

Amanda over de Reiki 1 cursus

"Ik heb samen met mijn beste vriendin de cursus Reiki 1 bij de Aventurijn gevolgd. Deze cursus is voor mij de eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van alternatieve/energetische geneeswijze geweest. Toke heeft de cursus laagdrempelig en aards opgezet, zodat ik mij als beginneling op mijn gemak voelde. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren dat ik tijdens de cursus al in staat was om mijn medecursisten en mijzelf te behandelen. Ik ben zeker van plan om Reiki 2 in de toekomst ook bij Toke te gaan volgen."

 

ervaringen

Reiki 2 cursus

John en Minie Boelens over de reiki 2 cursus

"Onlangs hebben wij, mijn moeder en ik, bij Toke een reiki 2 cursus gedaan. Bij de intake voelde ik mij al hartelijk welkom. Ook bij de cursus had ik datzelfde gevoel. Tijdens de cursus werd er ook gepraat over dingen die ons in het dagelijks leven bezig hielden. Ook met vragen die we hadden kon ze goed helpen. De cursus reiki 2 is mij zeer goed bevallen, het was goed en duidelijk. Ik weet zeker dat ik er nu en in de toekomst veel aan zal hebben. De cursus is mij zo goed bevallen dat ik mij nog meer in reiki ga verdiepen. Toke, dankjewel voor het geven van de cursus."

 

ervaringen

Energiebehandeling Reiki

Bernadette over energiebehandelingen

"Ik ben nu een paar keer bij Toke geweest en elke keer was het een bijzondere ervaring. Als ik aankom ben ik vaak onrustig van mijn werk of de activiteiten van de dag en heb ik weinig energie. Toke neemt echt even de tijd voor je met een fijn gesprek en een kopje thee voor ze aan de behandeling begint. Je voelt je welkom en Toke straalt een rust uit die ervoor zorgt dat je even landt in het moment. Tijdens de behandeling gebeurt er van alles. Het duurt altijd even voordat de onrust verdwijnt. Het bijzondere vind ik dat Toke precies voelt wanneer dat is. Als mijn gedachten tot rust komen gaat ze pas verder met de behandeling. Wat daarna gebeurt verschilde per keer. De ene keer voelde het alsof mijn hart weer open ging toen Toke dit gebied behandelde, de andere keer kreeg ik juist een heel warm gevoel op bepaalde punten, weer een andere keer viel ik in slaap van de ontspanning. Het fijnste is dat de onrust na de behandeling heeft plaatsgemaakt voor rust en ik weer met nieuwe energie naar huis ga."

 

ervaringen

 

Kim over energiebehandelingen bij zwangerschap en na bevalling

"De eerste behandeling tijdens mijn zwangerschap begon Toke de behandeling bij mij. Daarna zou ze mijn kindje reiki geven. Al snel werd de kleine in mijn buik super actief. Haar bewegingen werden drukker naarmate Toke de Reiki dichter naar mijn buik verplaatste. Alsof de baby wilde aangeven: hier moet je heen! Toke besloot halverwege de behandeling over te gaan op mijn kindje, die kroop direct tegen haar handen aan toen die op mijn buik lagen. De baby werd rustig. Wanneer Toke haar handen verplaatsten zocht de baby deze weer op. Ik vond het heel mooi dat Toke dit zo aanvoelde en de behandeling aanpaste bij wat zich op dat moment voordeed.
Voor mijzelf was de Reiki een heerlijk rust moment. Ik besloot vaker een Reiki behandeling bij Toke te doen ter voorbereiding op de bevalling. Reiki gaf me energie, kracht en veel vertrouwen om de bevalling in te gaan.
Na mijn bevalling hadden we een moeilijk start, mijn dochter groeide slecht en de borstvoeding kwam traag op gang. Toke heeft mij en mijn dochter toen weer Reiki gegeven. Reiki was voor mij goed ter voorbereiding en als herstel na mijn bevalling. Bij mijn tweede zwangerschap wist ik gelijk dat ik me weer via Reiki bij Toke wilde voorbereiden!"