Docenten

Opleiding Holistisch Behandelen

docenten

Toke Slaman    hoofddocente (1982)

“Ik ben een enthousiaste, toegankelijke en sensitieve vrouw. Als hulpverlener en sociaal psychologe werkte ik onder andere acht jaar in de gehandicaptenzorg. Het werken met energieën is mij van kinds af aan met de paplepel ingegoten. Als Reiki master en edelsteentherapeute bied ik energetisch werk vanuit mijn eigen praktijk. Ik ontwikkelde de opleiding Holistisch Behandelen, omdat ik geloof dat ik hiermee de kwaliteit van leven van vele mensen kan verhogen.”

docenten

Els Bakker    docente (1952)

“Al 40 jaar werk ik met grote dankbaarheid als verpleegkundige. Voor mij is het meest bijzondere van dit vak dat ik een stukje mee mag lopen in het leven van mensen die met wezenlijke levensvragen worden geconfronteerd. In de jaren ‘90 maakte ik persoonlijk kennis met energiewerk en inmiddels ben ik Healing Touch therapeute. Ik merk hoe goed het mensen doet als energetisch werk en reguliere behandelingen worden gecombineerd.”

docenten

Dick Reijnders   docent (1956)

“Van oorsprong ben ik verpleegkundige en al 35 jaar werkzaam in de gezondheidszorg, onder andere in de psychiatrie, ouderenzorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Als leidinggevende, gecertificeerd coach en NLP trainer begeleid ik inmiddels 25 jaar dagelijks professionals in zorg en welzijn. Wat mij kenmerkt is openheid, naar jezelf luisteren, vertrouwen, genieten en spiritualiteit.”