Over de Aventurijn

Energiewerk verhoogt ieders kwaliteit van leven

De Aventurijn verhoogt de kwaliteit van je leven door je te leren hoe je aan je persoonlijke ontwikkeling blijft werken. Energiewerk maakt dat bij uitstek mogelijk. Wij geloven dat je met energetisch werk kunt leven en werken vanuit een completer mensbeeld. Met veel persoonlijke aandacht.

Alles wat de Aventurijn doet richt zich op dat het jou helpt jezelf te ontwikkelen. Tijdens een behandeling ontdek je vaak hoe je blokkades kunt opheffen. Tijdens de cursussen en opleiding reiken we tools en handvatten aan die praktisch toepasbaar zijn in het dagelijks leven. We vinden het echter nog belangrijker dat je leert te vertrouwen op je eigen intuïtie. Jij bent de enige die kan weten hoe jouw levenspad eruit ziet. Daarom is er altijd ruimte en aandacht voor ieders persoonlijke vraagstukken.

Over Toke Slaman

De Aventurijn is opgericht door Toke Slaman.

Ik ben een enthousiaste, toegankelijke en sensitieve vrouw. Mijn drijfveer in het leven is om me persoonlijk te blijven ontwikkelen. Dit is iets wat ik iedereen gun en daarom bestaat de Aventurijn.
Mijn motto daarbij is “Inspireren en geïnspireerd worden”.

Als kind werd ik geregeld meegenomen naar een spiritueel centrum waar ik speciale kinderweken volgde. Het was als een vakantie voor mij. Zo leerde ik op jonge leeftijd wat energieën zijn en wat je er mee kunt. Het energetische lichaam is voor mij net zo waar als het fysieke lichaam, gedachten en gevoelens.

docenten

Sociaal psycholoog

Als hulpverlener en sociaal psycholoog heb ik een gedegen basis voor het werk dat ik met de Aventurijn doe. Ik heb acht jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt en vier jaar in het sociaal werk, waarvan enkele jaren als leidinggevende.

Reiki Master

Sinds 2004 houd ik me met Reiki bezig. In 2011 heb ik mijn Reiki Master graad behaald. Ik ben aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel (Collectief In Reiki Kracht En Liefde) onder lidnummer M11/0814.

Logo Cirkel

Edelsteentherapeute / Lifecoach

In 2014 heb ik de opleiding tot edelsteentherapeute / lifecoach met succes afgerond. Edelstenen zijn levende wezens die miljoenen jaren de tijd nodig hebben om te groeien. Het werken met edelstenen ervaar ik dan ook als een geschenk van de natuur.

De aventurijn is een edelsteen die in verschillende kleuren voorkomt. Groene aventurijn is het meest bekend en een steen voor het hartchakra. Het is een harmoniserende steen die groei stimuleert. Aventurijn ondersteunt een nieuwe innerlijke balans.

toke-paardebloemen